Activity

 • McGrath Olsson posted an update 4 months, 2 weeks ago

  Vi runde op den nyeste og bedste robotstøvsugere.

  støvsuger bedst i test flere rengøring vedhæftede filer at tilføje bekvemt at din opgaver. I øjeblikket, blandt den fineste støvsugere besidder blevet indført robot rengøringsmidler og stok støvsugere, utrolig enkel at bruge og med stor rengøring potentielle bedste støvsuger. Hvis individ afhentet en vakuum for en hårdttræ jorden der er beregnet til tæpper og tæpper, for model, du kan prisnedsættelse dette view når vurdering for din egen hårdttræ gulv.

  En af de smarte funktioner Dyson Ball er en selvjusterende nederste del fad, som automatisk justerer en renere hovedbunden i køb at optimere suge elektrisk støvsuger test magt og reducere luftstrøm lækager. Dunk tomrum er det meste lavet hårdttræ og flise gulve og tæpper/tæpper med lavt luv. C1 omfatter også en sprækkemundstykke og afstøvning pensel, møbelpolstring værktøj.

  Samlede resultater-støvsugere behøver mødte mindst partikler pickup truck krav. Separat fra robot støvsugere den udbyder kommer med også udviklet en vigtig par af one-of-a-kind enheder ønsker en vigtig gulv-vask robot støvsuger test (Scooba), en vigtig swimmingpool rengøring software (Verro) og en rendestenen Tøjvask robotsoftware (Looj) til navn kun en håndfuld. Dette giver mulighed for PowerEdge at afhente flere store snavs i stedet for passere over det. Vingerne af V-form ligeledes indeholder fælles åbninger til pick op støv og hårtop.

  Forbrugerne er ganske tilfreds med dette renere sæbe og hvornår vi i gennemsnit kunde scores fra 5 forskellige sælger sites vi stødt på en rapport af 4.6 stjerner ud af 5 (eller 92 ud af 100). Ligeledes, ad bedste støvsuger (b) åbnet med 10 x suge påstand og gik på at sammenligne resultater inden afhentning af støvsugere på For nogle dette kan være en aftale breaker, men for andre, vil funktionen letvægts gøre det det værd. Den effektivitet af gøre brug af præsenteret af disse versioner er normalt virkelig uden sidestykke.

  I dag, mange af disse støvsugere er bliver bundtet med turbo magt, HEPA filtersystemer, slange rotation mekanisme, og løftbare elektriske kabler. Uanset om du vælger den håndholdte eller opretstående, vil du være fine, som meget tid som du vælger en der støvsuger bedst jeg teste udstiller disse karakteristika. Vi har en "ordentlig" whirlpool (en Dyson) og en håndholdt (igen, en anden Dyson) og jeg få mig selv bruge en håndholdt hele tiden dybest set fordi at trække de store renere op og ned trapper er sådan en smerter.

  Ligeledes, grund trådløse støvsugere besidder til at huse et batteri, kan de være tungere end trådede modeller – absolut kontrollere enhver modeller vægt hvis du besidder nogen form for problemer transporterer tungere objekter. Oh og Vi nævnt at jeg en vigtig nye Roomba og der er hvorfor vi prøvede Bobsweep, god støvsuger bedst jeg teste Jeg har lige kontaktede iRobot og fortalte dem hvad var første forkert, de foreslog beslutter at købe en god udskiftningsenhed del for $49, som vi gjorde, det kom med let instruktioner til at erstatte det, og det funktioner perfekt igen.

  Du vil sandsynligt nødt til at bruge flere hundrede dollars på en top-of-the-line model, som skal vare dig flere år, eller du kan betale mindre end $50 for en vakuum-i alle sandsynlighed – vil besidder en forholdsvis beskedne levetid. Den unikke design støvsuger test tager alt du hader om støvsugning – ofte kabler, rejse dig op, vægt, den støv Sky, der truer med at kvæle dig, når du forsøger at tømme det- og gengiver det forsvinde.

  Bissell var den næsten alle dyrt af top 3 bedste billige stick tomrum på ca $20 mere end 1. Placer VonHaus, og 3 gange som væsentligt som 2 lægge $19.96 Jorden Djævelen. Du har gået til en stor længde at gøre denne mest præcise vakuum sammenligning, jeg har fundet. Sag fundet i spørgsmålet: Selvom du ofre nogle pift og opnå lavere kvalitet kosmetiske engineering bedste støvsuger, Bissell CleanView 9595A ($80) udkonkurreret langt ekstra dyre versioner meget gerne SEBO 9807A L Felix 1 ($600) fundet i både Tøjvask vitalitet og lethed af arbejde med fundet i vores hands-on evaluering.

  Hvis du har en mindre house du kan få der en klamrer sig er tilstrækkelig for din rengøring krav men de fleste af mennesker kan synspunkt dem som en ekstra renere til hurtigt at fjerne mad snavs fra den køkken støvsuger test Gulvbelægning, til eksempel. Selv kommer med en forlygte til mørke hjørner og nedenfor møbler, meget blød touch kofanger for at beskytte objekter i og omkring dit værelse og renser korrekt kanter ved hjælp af side pensler.

  Når du støvsuger noget med CleanView – trægulve eller gulvbelægning, du kan føle den stærke 10-amp motor arbejde virkelig hård til at suge op alt på sin vej. Den er designet med betjeningsknapper med fordel placeret støvsuger test på den tackle. Den Admiral vindtunnel 2 hele Residence Rewind oprejst vakuum (model UH71250) bliver temmelig gennemsnitlig anmeldelser og vurderinger fra ejere.